Cum devin membru

A fi membru in Asociatia Barci Motoare, ce reprezinta comunitatea conducatorilor de ambarcatiuni din Romania, fiind prima comunitate de acest gen din tara noastra, inseamna ca esti pasionat de ambarcatiuni, natura, aventura, pescuit, socializare si relaxare.
In cadrul asociatiei, poti cunoaste o multime de oameni, mai priceputi (veterani) in ale ambarcatiunilor sau novici, fiecare cu experienta lui mai vasta sau nu, ce participa la dezvoltarea acestei comunitati. Oricand, necontestat vei primi un raspuns la intrebarea ta legata de ambarcatiunea ta, motorul tau, despre vopseluri, gadget-uri, sonare, legislatie si multe altele.

Deasemeni poti beneficia de toate facilitatile oferite in cadrul asociatiei clubului de ambarcatiuni insemnand:

suport permanent, servicii de spalare ambarcatiune, de aspirare, procesare gheata,utilaje frigorifice, loc de odihna pe termen scurt (tranzit), dusuri cu apa calda, lansari si ridicari gratuite, acces la  evenimentele /intrunirile periodice organizate de Asociatie.

Ca sa devi membru si sa beneficiezi de toate acestea nu trebuie altceva decat sa te inscri in asociatie achitand cotizatia anual calendaristica. Vezi aici despre cotizatie

Te asteptam cu drag sa faci parte din comunitatea noastra