pentru cei care intră fără permis de acces, cu barca sau mașina, în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării

Anul acesta, s-au majorat amenzile pentru cei care intră fără permis de acces, cu barca sau mașina, în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Sancţiunile, care sunt cuprinse între 300 şi 500 de lei, vor fi aplicate de echipe mixte în parteneriat cu Jandarmeria şi Poliţia.

Permisele se pot procura de la automatele Administraţiei Rezervaţiei, de la Centrele de Informare din perimetrul Rezervaţiei, precum și online de pe site-ul ARBDD, spune guvernatorul Mălin Mușetescu.

‚‚Îndemn pe toată lumea să intre site-ul Rezervației și să-și ia permisele de intrare individuale, de la 5 lei pe zi intrarea. Sunt variante multiple – 30 de lei pe an este mult mai rentabil, pentru că la plajă s-ar putea să vii de cinci ori și atunci merită să îți iei pe tot anul. Sunt variante pe o zi și pe o săptămână cu barca, este 100 de lei pe an. Dacă cineva ține o barcă în Deltă și vrea să vină de mai multe ori pe an, e mai rentabil să își ia pe un an întreg. Permisul de pescuit sportiv în Delta Dunării, recreativ, este gratuit, doar că se eliberează de la acele automate’’, a declarat guvernatorul Mălin Mușetescu.

În premieră, anul acesta există un automat şi la Vadu.

redactor online – Doina Sîrbu / foto – arhivă Radio Constanța

 

 

Sursa  radioconstanta.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.