Premieră pentru pasionații de bărci și motoare Prima aplicație tip S.O.S. care îți poate salva viața!

Premieră pentru pasionații de bărci și motoare : Prima aplicație tip S.O.S. care îți poate salva viața!
Asociația Club Bărci Motoare a lansat prima aplicație de mobil care poate depista poziția ambarcațiunii în cel mai scurt timp! Aplicația are un sistem tip SOS integrat și monitorizează non stop poziția bărcii, astfel încât intervenția să se realizeze în cel mai scurt timp. Aplicația a fost realizată din donațiile membrilor cotizanți ai asociației, cât și a pasionaților de bărci/motoare.
Aplicația S.O.S. a fost special gândită pentru a ajuta pasionații de ambarcațiuni, indiferent de problema pe care o întâmpină pe mare sau pe canalele navigabile din Deltă. Aceasta are un sistem de S.O.S incorporat, care să eficientizeze procedura de intervenție în caz de incidente sau accidente. Prin accesarea butonului de S.O.S, toți utilizatorii aplicației primesc semnalul de urgență, apelantul urmând a primi ajutor în cel mai scurt timp de la unul dintre ceilalți utilizatori ai aplicației: ”În interval de câteva luni, am avut 20 de intervenții, localizările fiind făcute prin intermediul acestei aplicații. Aceasta te ajută să afli exact unde ești și să ocolești zonele cu probleme, care sunt semnalizate în aplicație ”, spune Alex Mocanu, președintele Asociației.
Mai mult decât atât, aplicația are și un sistem de monitorizare NON-STOP, ceea ce scurtează drastic timpii de raportare a locației, precizia sistemului de montorizare fiind foarte mare.
Other Features:
• Chat în aplicație.
• Posibilitatea de upload poze
• Speedometru- pentru a vedea viteza de deplasare ( disponibil doar pentru versiunea iOS)
• Posibilitatea de a bifa pe hartă obstacole sau controale pentru a alerta utilizatorii aplicației
• Acoperire de semnal 99% din suprafața Deltei Dunării
• Posibilitatea de a vedea în permanență care este poziționarea celorlali utilizatori ai aplicației

Dezvoltarea aplicației a durat 1 an de zile. Aplicația a fost dezvoltată din donațiile membrilor cotizanți, precum și ale altor pasionați de bărci și motoare. Aceasta poate fi utilizată de toți pasionații de ambarcațiuni, dar în anumite condiții: Pentru cotizanții Asociației, utilizarea aplicației este gratuită. Însă pentru cei din afara organizației, utilizarea acesteia este contra cost. ”Procedura este simplă: Primim solicitarea, solicitantul face o donație în contul Asociației, iar după ce avem confirmarea de plată, solicitantul va va primi codul de acces pentru aplicație, care este valabil pentru 1 an de zile. Sumele obținute în urma donațiilor vor fi utilizate pentru susținerea activității organizației și acoperirea costurilor pentru intervenții de urgență”, spune Alex Mocanu, președinte al organizației. .

Aplicația a fost dezvoltată pentru a preveni incidentele sau accidentele pe mare sau pe canalele navigabile și pentru a reduce timpii de intervenție. Foarte mulți dintre participanții la traficul navigabil s-au întâlnit cu nenumărate probleme: defecțiuni la motor, copaci care blochează canale sau chiar naufragii- rătăcirea pe canalele Deltei.

Aplicația ””clubbarcimotoare” este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.