Regulament utilizare site

ASOCIATIA CLUB BARCI MOTOARE REPARATII RECONSTRUCTII LEGISLATIE  DELTA- DUNARII

prescurtat Asociatia CBMRRL-DD sau Clubul Barci Motoare

Regulament de utilizare a site-ului

ASPECTE LEGALE PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Toate informatiile continute In acest site sunt considerate cu caracter general.

Aceasta pagina de Internet este proprietatea exclusiva a Asociatiei CLUB BARCI MOTOARE REPARATII  RECONSTRUCTII  LEGISLATIE  DELTA DUNARII prescurtat Asociatia CBMRRL-DD sau Clubul Barci Motoare

Este permis a se folosi aceasta pagina de internet doar cu scopul de informare si/sau scopuri particulare si de afaceri. Intregul continut al acestui site este protejat de dreptul de autor. Acest lucru este valabil indiferent de faptul daca continuturile sunt puse cu sau fara plata la dispozitie. Asociatia isi rezerva explicit toate drepturile de autor, de marca si de utilizator al acestui site.

Este interzisa reproducerea , distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Clubului Barci Motoare

 Clubul Barci Motoare va face tot posibilul pentru a prezenta informatii cat mai corecte si actuale pe aceasta pagina. Informatiile si inregistrarile din aceasta pagina sunt fara garantie. Utilizatorii acestei pagini isi asuma responsabilitatea pentru accesarea si folosirea acesteia.

Clubul Barci Motoare nu acorda nicio garantie pentru folosirea incorecta, introducerea informatiilor sau nefolosinta acestei pagini sau in cadrul oricarei alte pagini la care se face trimitere de la aceasta pagina de Internet . Clubul Barci Motoare nu este si nu va fi legal responsabil sub nicio forma pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate pe acest site sau in cadrul oricarei alte pagini la care se face trimitere de la aceasta pagina de Internet . Va asiguram ca depunem toate diligentele pentru remedierea eventualelor erori.

Toate fisierele, pozele, sunetele sau prezentarile sunt in totalitate proprietatea Clubului Barci Motoare si este strict interzisa folosirea, descarcarea totala sau partiala, schimbarea, reproducerea totala sau partiala, fara acordul scris al Clubului Barci Motoare In sectiunea download pe internet se acorda folosinta numai pentru scopuri private.

Clubul Barci Motoare nu ofera nici o garantie si nu isi asuma nici o responsabilitate nici pentru acuratetea sau caracterul integral al oricareia dintre paginile catre care exista linkuri.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site ,cu exceptia celor facute Clubul Barci Motoare, precum si realizarea de link-uri catre site-ul Asociatiei noastre, fara acordul in prealabil din partea sa, da dreptul companiei sa faca uz de toate prerogativele pentru a se adresa si solicita instantelor judecatoresti competente atragerea raspunderii civile, penale a celor raspunzatori.

Clubul Barci Motoare nu este responsabil pentru nicio actiune pe care utilizatorul acestui site o intreprinde si are un rezultat negativ, sau ai produce vreo pierdere de orice fel, sau pentru orice software folosit pe site-ul Clubului Barci Motoare si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului prin erori, virusi si/sau pericole de natura soft-ului folosit.

Orice mesaj si/sau materiale transmise catre Clubul Barci Motoare prin intermediul Internetului este si va fi prin urmare considerata ca neavand caracter confidential si protejata de legea proprietatii intelectuale. Prin transmiterea sau oferirea oricaror informatii sau materiale catre aceasta pagina de Internet, va exprimati acordul ca Clubul Barci Motoare . sa foloseasca informatiile oferite de dumneavoastra in orice scop, inclusiv reproducere, transmitere, publicare, mass-media sau trimitere prin posta. Este interzisa transmiterea catre acest site sau catre adresele de e-mail amintite in interiorul site-ului a oricaror materiale considerate ilegale, periculoase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare si a materialelor care ar putea fi considerate ca instigare la fapte care contravin legii.