Yacht Fish Delta

Asociatia Barci Motoare Delta Dunarii (CBMRRL-DD), in parteneriat cu  Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) si Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Tulcea (CCINA), organizeaza in perioada 26-29 Septembrie 2019, pe Faleza Tulcea, la editia cu numarul XVII a evenimentului “Yacht Fish Delta”.

Perioada stabilită, de maxim interes pentru publicul local şi naţional şi atracţia pentru  produsele prezentate, vor constitui un argument puternic în decizia dumneavoastrã de a fi participant la această ediție. Considerăm că eforturile ce vor fi depuse pentru organizare și faptul că sunt din ce în ce mai mulţi români interesați de hobby-uri nautice și noutăți din domeniul auto, vor asigura reușita acestei manifestări.

 

De ce Fish Delta?

In trecut : Pentru ca in anii primelor editii in Tulcea exista inca o flota de nave de pescuit oceanic si una de pescuit costier; intreprinderi piscicole in Delta Dunarii si la Marea Neagra; intreprinderi de prelucrare a pestelui; capacitati industriale de stocare a pestelui, adica o “industrie” cu 8000 de salariati, platiti poate pentru a justifica celebra reclama care te pandea in cele mai populate zone urbane din intreaga tara :”nici o masa fara peste”.

In prezent: Pentru ca navele de transport si ambarcatiunile de agrement sunt parte din infrastructura economica a judetului Tulcea, iar pescuitul “sportiv” reprezinta inca activitatea preponderenta in oferta turistica din Delta Dunarii.

In viitor: Pentru ca si astazi, toti cei intrebati, isi doresc o Delta a Dunarii in care sa te simti ca intr-o rezervatie naturala,  in care sa nu existe activitati industriale poluante; in care sa functioneze un sistem performant de management al deseurilor; in care… oamenii sa traiasca fericiti!

Si pentru ca tot ce se poate construi, ar trebui sa poti gasi intr-o expozitie tematica (pentru ca apa calda si roata au fost deja descoperite….).

De ce la Tulcea ? 

Pentru ca orasul este atriul de intrare in cel mai somptuos monument natural al tarii, “Rezervatia Biosferei Delta Dunarii”(6593 kmp, adica 580000 ha).

 

In cadrul evenimentului vor fi prezenti:
producatori ambarcatiuni si motoare cu exponate
magazine accesorii ambarcatiuni si motoare
producatori vopseluri si produse intretinere ambarcatiuni
magazine sonare si navigatie gps
scoli de navigatie
pensiuni si ghizi turistici
salon auto off-road
magazine articole si vestimentatie de pescuit
magazine articole camping
salon pentru servicii bancare si asigurari

Cu speranța că v-am convins să fiți unul dintre participanți, va asteptam cu drag pe faleza din Tulcea

Parteneri :
CCINA Constanta
CCINA Tulcea

Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Tulcea

Contact:

[email protected]
Teleon: 0760540674 Adrian Filimon

0742123001 Silviu Flamaropol

0740470206 Dan Stanca
Web : https://club-barci-motoare.ro

Please follow and like us:

4 thoughts on “Yacht Fish Delta”

  1. Buna ziua!
   Asociatia nu repara motoare si nu detine service=uri proprii nici pentru motoare, nici pentru ambarcatiuni si nici nu ofera cazare.
   In schimb, in incinta asociatiei activeaza 2 service-uri motoare si 2 service-uri intretineri ambarcatiuni.
   Pntru mai multe detalii va rog sa ne contactati telefonic.

   Adrian Filimon
   0760540674

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.